joi, 1 octombrie 2015

In luna octombrie ascutim mintea si lucram in echipa la atelierele de weekend


Clubul Exploratorilor impreuna cu Asociatia Maia revin in luna octombrie cu ateliere pentru copii in care cei mici vor invata, jucandu-se, despre lumea inconjuratoare si despre ei insisi, fiind incurajati sa observe, sa-si largeasca orizontul de cunoastere si sa-si dezvolte capacitatea de relationare cu semenii.

Tema lunii octombrie: "Sa ascutim mintea si sa lucram in echipa!" Iata atelierele pregatite pentru voi : 
Sambata, 17 octombrie, ora 11 
Jocul de-a proiectantii si tehnicienii - invatam sa lucram in echipa. Scopul acestui atelier este consolidarea deprinderii copiilor de a lucra armonios in echipa, exersarea claritatii in exprimare, a creativitatii si capacitatii de rezolvare de probleme practice si logice, a empatiei cu coechipierii - toate acestea prin intermediul unor joculete antrenante de team building (in aer liber daca vremea ne permite sau in interior daca nu). Vom proiecta in echipa si vom construi  in echipa. Atelierul este potrivit pentru copiii din grupele de varsta: 5-7ani, 8-9 ani. Durata aproximativ: 2 ore. Minim de participanti pentru desfasurarea atelierului: 6 - maxim: 12. 
Intrarea la acest atelier este de 33 RON.

Duminica, 18 octombrie, ora 11
Ucenicii lui Sherlock si misterul cutiei disparute. Micii detectivi vor intra intr-o aventura antrenanta unde, ghidati de invataturile lui Sherlock Holmes, cauta indicii pentru elucidarea cazului disparitiei unei cutii misterioase si a continutului sau. Scopul acestui atelier este de a dezvolta simtul de observatie al copiilor si capacitatea de rezolvare a unor probleme de logica, de a incuraja lucrul armonios in echipa si calitatile de leader - cei mici fiind pusi pe rand in situatia de a conduce echipa de detectivi in rezolvarea cazului lor. Atelierul este potrivit pentru copiii din grupele de varsta: 5-7ani, 8-9 ani. Durata aproximativ: 2 ore. Minim de participanti pentru desfasurarea atelierului: 6 - maxim: 10. 
Intrarea la acest atelier este de 38 RON.

Participarea se face pe baza de inscriere, in limita locurilor disponibile. Inscrierile se fac pana finalul zilei de 15 octombriepe adresa de mail oananeacsu9@gmail.com , la numarul de telefon 0722362017 sau direct prin formularul de contact de pe blog. In mailul de inscriere va rugam sa mentionati: varsta lor si numele copiilor participanti, numele adultului insotitor, telefon si mail de contact.

Daca va plac atelierele noastre si nu doriti sa ratati niciunul, va invitam sa deveniti membrii ai Clubului Exploratorilor, beneficiind astfel de un pret cu 10% mai mic la toate atelierele noastre lunare. Pachetul de 2 ateliere din luna octombrie insumeaza pentru membrii 64 Ron, ce se achita inainte de inceperea primului atelier al lunii in curs la sediul nostru.
Locatia atelierelor este sediul Asociatiei Maia: str. Alexandru Ioan Cuza nr. 23, Bucuresti

 Asteptam cu drag inscrierile voastre :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu